Wil jij een website die gevonden wordt en resultaat oplevert ?

Websitebureau in Limburg voor zelfstandigen en kleine ondernemingen

Wil je een website laten maken?

Dan ben je bij Project Internet aan het juiste adres. Ik ontwerp betaalbare websites voor zelfstandigen en kleine ondernemingen. 

Op deze pagina vindt u het antwoord op vragen als : Wat kost een website per jaar? Wat kost het online zetten van een website? Wat kost het onderhouden van een website?

Heeft u daarna nog vragen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

Je hebt nog geen website ? Enkele redenen om zeker een website te laten maken!

Wat kan je verwachten van je nieuwe website ?

Perfect vindbaar in Google

Je website wordt geoptimaliseerd voor Google, zodat ze goed gevonden wordt!

Conversie

Behaal meer klanten en leads verhoog zo je omzet.

GDPR Proof

De website is GDPR-proof, veilig en voorzien van een SSL-certificaat.

Mobielvriendelijk

De website is responsive, zodat hij op ieder scherm het best tot zijn recht komt.

Dagelijkse backup

Er wordt dagelijks een backup gemaakt.

Snelle website

Een snelle, gebruiksvriendelijke website, waar u zelf aanpassingen aan kan doen. Tevens kan je via websitestatistieken opvolgen hoe goed uw website het doet.

Domeinnaam & Hosting

Domeinnaam en hosting kan door ons worden geregeld.

Zelf aanpasbaar

De website wordt gemaakt in WordPress (een veelgebruikt CMS-systeem), waardoor u op eenvoudige wijze zelf aanpassingen kan doen.

Service

Ook na oplevering van de website kan u bij ons terecht. Wij zorgen voor een handleiding en opleiding.

Voordelen door samen te werken met Project Internet

Silvio Westhovens - Project Internet
Silvio Westhovens - Project Internet

Je website heel eenvoudig aanpassen via Elementor Pro

Website aanpassen met Elementor Pro

De website wordt gemaakt in WordPress, waardoor je zelf aanpassingen kan doen. Zo kan je zelf teksten, afbeeldingen, iconen, video’s toevoegen. en nog veel meer….

Met behulp van de plugin Elementor Pro is het heel eenvoudig en hoef  je dus geen programmeerkennis te hebben.

Na oplevering van de website ontvangt u van Project Internet een handleiding. Tevens voorzie ik ook een opleiding, zodat u ook in de praktijk kan zien hoe het werkt.

Werkwijze

Afspraak maken

Je maakt een vrijblijvende GRATIS afspraak via mijn online agenda. We bespreken dan je wensen, waarna ik je, rekeninghoudend met je budget, een offerte bezorg.

Na het tekenen van de offerte, kan ik aan je website beginnen.

Idee, concept, design

Aan de hand van je wensen ga ik brainstormen. Er worden eerst wireframes en schetsen van je website gemaakt. Daarna wordt een eerste design gemaakt. Wanneer deze helemaal naar je zin is, ga ik over naar een volgende fase.

Website ontwerpen

Na goedkeuring van het design, zal ik de volledige website afwerken. Tevens zal hij geoptimaliseerd worden voor Google, conversie en usability.

Na het testen kan je website dan live gaan.

Website online zetten

Nadat je website online staat, kan er begonnen worden met de promotie van je nieuwe website.

Maandelijks gebeurt er onderhoud op je website.  Hiervoor zijn er verschillende pakketten, rekeninghoudend met je budget.

Veel gestelde vragen

Meer en meer mensen gebruiken het internet om dingen op te zoeken. Zeker nu de mensen zoveel gebruik maken van hun smartphone.  Zo zullen ze, wanneer ze bijvoorbeeld op zoek zijn naar een slotenmaker, in Google zoeken naar: “Slotenmaker Limburg”.

Wanneer je je website dan optimaliseert voor dit zoekwoord, zullen ze bij waarschijnlijk bij jouw website terechtkomen. Deze organische zoekresultaten zorgen voor GRATIS klanten.

Een goede website is dus een vereiste voor elke ondernemer !

Door de website te laten optimaliseren voor Google met de juiste zoekwoorden, zul je gegarandeerd meer bezoekers krijgen naar je website.

Daarnaast moet de website ook geoptimaliseerd zijn voor conversie. D.w.z. dat de klanten ook een actie ondernemen op je website. Een conversie kan een aankoop zijn, een gemaakte afspraak, een reservatie, een inschrijving op de nieuwsbrief,….

Een “visitekaartjeswebsite” of informatieve website gaat niet veel klanten meer opbrengen, een website geoptimaliseerd voor conversie kan echter een “verkoopmachine” worden.

Om de bezoeker zo lang mogelijk op je website te houden moet er ook rekening gehouden worden met de usability (gebruiksvriendelijkheid) van de website.

Ja, dat kan. Met behulp van WordPress kan je vrij eenvoudig een website maken. Je kiest gewoon een template en deze kan je met content beginnen vullen.

Je moet echter met een aantal dingen rekening houden zodat je website ook gevonden wordt in Google en ook conversie met zich meebrengt.

Zo moet je website geoptimaliseerd worden voor SEO. Wanneer je klanten je website dan vinden, is het natuurlijk ook de bedoeling dat ze iets doen op je website. De tijd dat bezoekers op een website blijven is tegenwoordig heel beperkt. Je moet dus de aandacht van de bezoeker trekken en ervoor zorgen dat hij een actie uitvoert. Probeer de klant zijn emailadres te pakken te krijgen, zodat je hem achteraf via emailmarketing nog kan binnenhalen.

Indien je je website niet optimaliseert voor conversie, gaat de bezoeker je website bekijken, wegklikken en zie je hem nooit meer terug.

Er moeten dus een aantal zaken gebeuren om een goede, gebruiksvriendelijke website te maken die je klanten bezorgt en je omzet verhoogt.

 

Dit is een hele goede opmerking!

Voor bepaalde zoekwoorden zal het inderdaad heel moeilijk worden om een #1 posititie te behalen in Google. De redenen hiervoor zijn divers. 

Om op de #1 positie te komen moet je website goede content brengen, geoptimaliseerd zijn, regelmatig nieuwe content brengen en vooral autoriteit hebben. Daarnaast helpt het natuurlijk als er veel backlinks naar jou website gaan.

Om dus op de eerste plaats van Google te komen met een zoekwoord als, bv. tuinontwerper, zal heel moeilijk zijn. Maar dat wil niet zeggen dat je niet met je website op #1 kan komen. Door je zoekwoorden meer te specifiëren, bestaat er een kans dat je toch goed gaat scoren in Google. Je kan bijvoorbeeld optimaliseren voor zoekwoorden als : tuinontwerper Limburg, betaalbare tuinontwerper, ….

Deze zoekwoorden gaan misschien iets minder zoekverkeer met zich meebrengen, maar de kans dat ze gaan converteren is veel groter, omdat er gerichter gezocht is.

De prijs van een website is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren.

Wat zijn de wensen van de klant? 
Hoeveel pagina’s moet de website hebben ?
Wat moet de bezoeker allemaal kunnen op de website ?
Ga je zelf de aanpassingen doen aan de website?

Ik kan een website maken voor ieders budget! 

Indien het bedrag te groot is om in één keer te kunnen betalen, kan er geopteerd worden voor een maandelijks afbetalingsplan. En dit zonder meerkost !

Je moet je website zien als een kleine investering. Wanneer dit goed gedaan wordt gaat deze zijn geld zeker terug verdienen!

Normaal vraag ik voor een CMS-website 750 euro. Maar ik heb momenteel een actie lopen, waardoor de prijs nu slechts 550 euro bedraagt.

Opgelet! Dit is de prijs voor een gewone CMS-website. Ik maak geen webshops !

Om een website online te zetten, heb je een domeinnaam nodig en een hostingabonnement.

Wat kost de domeinnaam?

Registratie van een domeinnaam:

.BE : €6,80/jaar
.EU : €2,12/jaar
.NL : €5,07/jaar
.COM : €13,54/jaar

Verlenging van een domeinnaam:

.BE : €8,45/jaar
.EU : €8,11/jaar
.NL : €6,76/jaar
.COM: €10,88/jaar

Andere domeinextensies op aanvraag!

* Prijzen ter indicatie, zijn afhankelijk van hostingfirma en kunnen eventueel afwijken

Wat kost de hosting per jaar ?

€34,10 per jaar voor een gewone html-website

€72,60 euro voor een WordPress website

Dit kan allemaal voor u geregeld worden door mij. U kan de domeinnaam en hosting echter ook zelf registreren bij Versio.

Versio hosting + domeinnamen

Wat kost het om een website te onderhouden per jaar?

Een gewone html-website heeft geen onderhoudskosten, enkel de domennaamkosten + het hostingabonnement (zie vorige vraag)

Wat kost het om een wordpress website te onderhoud per jaar?

Een wordpress website brengt natuurlijk wat onderhoudskosten met zich mee.

Er moeten namelijk regelmatig updates worden gedaan en backups worden gemaakt.

U kan de onderhoudskosten per jaar, per kwartaal, 2-maandelijks of maandelijks betalen. U kiest !

Per jaar: €290
Per kwartaal: €75
2-maandelijks: €51
Per maand: €26

* Het onderhoud is inclusief licentie voor Elementor Pro (Plugin voor WordPress, zodat u de website gemakkelijk kunt onderhouden)

Wenst u de WordPress website zelf te onderhouden?

Dan betaalt u enkel 50 euro/jaar voor de licentie van de plugin Elementor Pro.